Välkommen till bloggen!

Här hittar du artiklar som lyfter och inspirerar dig i din roll som förälder och ledare - såväl i hemmet som i arbetet. Varmt välkommen att läsa och dela!

 

“Utmaningen har utvecklat mig enormt!”

Uppdaterad: 25 apr 2019Gruppledare Aktivt Föräldraskap

Annakarin Nystrand-Sacaneno utbildade sig till Gruppledare i Aktivt Föräldraskap i Malmö 2017. Här berättar hon varför hon önskar att alla skulle få gå utbildningen.

Det var i april 2017 som Annakarin först kom i kontakt med Aktivt Föräldraskap. Hon påbörjade då sin anställning som pedagog och samordnare på Bjuvs Familjecentral.

– Det finns ett stort behov av föräldrastöd i kommunen, så Bjuvs kommun erbjuder sedan en tid tillbaka kursen Aktivt Föräldraskap kostnadsfritt till alla föräldrar. Det känns verkligen kul och viktigt att kunna erbjuda hjälp och stöd i min roll på Familjecentralen.

“Många goa skratt”

Annakarin gick Gruppledare Grundkurs under ledning av Agnetha Stagling Birgersson, grundare av Familjeakademin och Aktivt Föräldraskap. Kursen och tillfällena tillsammans med Agnetha och kurskamraterna beskriver Annakarin som fantastisk.

– Det var många goa skratt, massor med inspiration och mängder av kunskaper. Jag har fått så många tankar och fina aha-upplevelser. Efter utbildningen kände jag mig trygg i att se samband och kunde sätta ord på sådant jag kanske redan visste, men nu även fått verktyg till.