top of page
Agnetha Birgersson Aktivt Föräldraskap

Ibland behöver man ett bollplank

Längtar du efter förändring? Vill du ha mer glädje, samarbete och mindre tjat och bråk i familjen? Vill du ha verktyg för att hantera vardagen på ett bättre sätt och kunna njuta mer av familjelivet? Kanske behöver du bara ett bollplank som hjälper dig att få perspektiv och skapa den tillvaro du önskar för dig och din familj?

 

Familjeakademin erbjuder vägledande samtal för föräldrar utifrån vårt unika och väl beprövade förhållningssätt Aktivt Föräldraskap, där du får möjlighet att tala med en av våra erfarna gruppledare.

Detta är inga terapisamtal utan vägledande samtal där du får bolla egna tankar med en erfaren gruppledare som guidar dig och hjälper dig hitta svaren som ju oftast finns där inom oss. Vi behöver bara lite hjälp och vägledning att hitta dem.

Ditt barn behöver inte en perfekt eller felfri förälder. Ditt barn behöver dig! Närvarande och autentisk med mänskliga svagheter och styrkor.

Upplägg vägledande samtal för föräldrar

Du kan boka tid med någon av våra erfarna gruppledare för att samtala om föräldrarollen och de utmaningar som du upplever. Du kan välja att samtala via telefon, mail eller Skype.

För vem

Vägledande samtal är för dig som är förälder eller bonusförälder, dig som har familjehem eller i annan form lever med eller arbetar med barn och ungdomar i ålder 1-18 år. Det är en fördel om du har gått någon av våra kurser men det är inget krav.

 

Pris

Varje samtal är 50 minuter och kostar 900 kr. 

Vill du veta mer eller boka en tid för vägledning?

Kontakta oss via intresseanmälan nedan!

Tack för ditt meddelande! Nu är det skickat och vi kontaktar dig inom kort! Ha en fin dag så länge!

Du kanske även är intresserad av...

bottom of page