För dig som är gruppledare
och vill ta nästa steg

Om kompletteringsutbildningen

​Kompletteringsutbildning gruppledare är för dig som gått Grundutbildning Gruppledare och som vill ta nästa steg och kunna leda fler grupper.

 

Kursupplägg

Kompletteringsutbildningarna innehåller samma kärnkomponenter som ingår i alla Aktivt Föräldraskaps föräldrakurser. Skillnaden ligger i vissa övningar, aktiviteter samt att du får träna på att använda kärnkomponenter, teorimodeller och exempel från en annan miljö, ett annat perspektiv och/eller åldersgrupp.

Du kan välja mellan följande tre kompletteringsutbildningar:

Aktivt Föräldraskap Småbarn
Aktivt Föräldraskap Tonår
Aktivt Föräldraskap Tonår webbkurs
Aktivt Ledarskap i Skola/förskola (ALIS)

Kursmål

Efter genomförd och godkänd utbildning har du behörighet att leda egna grupper i Aktivt Föräldraskap Småbarn, Aktivt Föräldraskap Tonår eller Aktivt Ledarskap I Skola/förskola – ALIS.

När & hur?

Kompletteringsutbildningar (utom e-kursen Tonår) startas i mån av intresse. Skicka in din intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig med förslag till datum så fort vi har en grupp.

 

Sagt av tidigare gruppledare

"Utbildningen visade sig vara så mycket mer och bättre än vad jag hade trott! Den har gett mig såå mycket! Jag upplever att jag kan göra stor skillnad för de föräldrar som jag möter både i de individuella samtalen och i de föräldragrupper som jag har!"
Helena Gunnarsson, Gruppledare.

"Det bästa med att vara Gruppledare är att få vara en del av föräldrars upptäcktsresa i föräldraskapets berg och dalbana. Att få dela lyckan som föräldrar upplever när de ser att de gör något som gör relationen med sitt barn ännu starkare",
 

Viktoria Fransson, Gruppledare.

"Att leda och mötas i tankar, möjligheter och svårigheter kring att vilja sitt barn och sig själv det bästa tycker jag är otroligt berikande. Både kursens innehåll och deltagarnas klokskaper är stärkande i en alltför ofta pressad vardag",

 

Linda Michelin, Gruppledare.

För mer information eller för att boka denna utbildning,

kontakta oss via intresseanmälan nedan!

 

Du kanske även är intresserad av...

Redan Gruppledare?

Här hittar du som Gruppledare material att ladda ner och beställa.

© 2017 Aktivt Föräldraskap - Active Parenting

Familjeakademin

Viksbergs Säteri
152 95 Södertälje

 

Hemsida: www.familjeakademin.se
Telefon: 08-550 940 44

Epost: info@aktivtforaldraskap.se

Följ oss