top of page
glbild.jpg

För dig som är gruppledare
och vill ta nästa steg

Om kompletteringsutbildningen

​Kompletteringsutbildning gruppledare är för dig som gått Grundutbildning Gruppledare och som vill ta nästa steg och kunna leda fler grupper.

 

Kursupplägg

Kompletteringsutbildningarna innehåller samma kärnkomponenter som ingår i alla Aktivt Föräldraskaps föräldrakurser. Skillnaden ligger i vissa övningar, aktiviteter samt att du får träna på att använda kärnkomponenter, teorimodeller och exempel från en annan miljö, ett annat perspektiv och/eller åldersgrupp. Utbildningen sker helt digitalt (observera inte förinspelat) och leds av en fysisk utbildningsledare.

Du kan välja mellan följande tre kompletteringsutbildningar:

Aktivt Föräldraskap® Småbarn
Aktivt Föräldraskap® Tonår
Aktivt Ledarskap® i Skola/förskola (ALIS)

Kursmål

Efter genomförd och godkänd utbildning har du behörighet att leda egna grupper i Aktivt Föräldraskap® Småbarn, Aktivt Föräldraskap® Tonår eller Aktivt Ledarskap® I Skola/förskola – ALIS.

När & hur?

Kompletteringsutbildningar startas i mån av intresse. Alla kompletteringsutbildningar erbjuds som digitala utbildningar med utbildningsledare.

Våren 2024 planeras följande kursstarter:

 

Komplettering Aktivt Ledarskap i skolan

9/1 2024 kl. 08.30-17.00 (Digitalt på Zoom)
10/1 2024 kl. 08.30-12.30 (Digitalt på Zoom)

Pris:
Observera att alla priser är ex. moms.

Aktivt Föräldraskap® Småbarn 1500 kr (plus startpaket 3 900 kr)

Aktivt Föräldraskap® Tonår 2000 kr (plus startpaket 2 900 kr)

Aktivt Ledarskap® 2500 kr (plus startpaket 2 900 kr)

 

Sagt av tidigare gruppledare

"Utbildningen visade sig vara så mycket mer och bättre än vad jag hade trott! Den har gett mig såå mycket! Jag upplever att jag kan göra stor skillnad för de föräldrar som jag möter både i de individuella samtalen och i de föräldragrupper som jag har!"
Helena Gunnarsson, Gruppledare.

"Det bästa med att vara Gruppledare är att få vara en del av föräldrars upptäcktsresa i föräldraskapets berg och dalbana. Att få dela lyckan som föräldrar upplever när de ser att de gör något som gör relationen med sitt barn ännu starkare",
 

Viktoria Fransson, Gruppledare.

"Att leda och mötas i tankar, möjligheter och svårigheter kring att vilja sitt barn och sig själv det bästa tycker jag är otroligt berikande. Både kursens innehåll och deltagarnas klokskaper är stärkande i en alltför ofta pressad vardag",

 

Linda Michelin, Gruppledare.

För mer information eller för att boka denna utbildning,
kontakta oss via intresseanmälan nedan!

Tack! Meddelande skickat.

Intresseanmälan GL komplett.

Du kanske även är intresserad av...

bottom of page