top of page
Gruppledarutbildning Aktivt Föräldraskap

Vill du hjälpa vuxna och barn att stärka relationen?

Active Parentings Gruppledarutbildning ger dig behörighet att leda egna kurser i Aktivt Föräldraskap®. Utbildningen blir starten på din egen inre resa, där du utgår från dig själv och tränar på alla de delar och verktyg som ingår i Aktivt Föräldraskap®.

 

Som färdig Gruppledare håller du sedan egna kurser i Aktivt Föräldraskap®. Du blir ett viktigt verktyg i dina kursdeltagares förändringsprocess och en trygg hand att hålla i medan de arbetar med att tillämpa sina kunskaper i praktiken.


 

Varför bli gruppledare?

Som gruppledare i Aktivt Föräldraskap® spelar du en viktig roll i en, ofta livsförändrande process. Du utvecklas som människa samtidigt som du får möjlighet att coacha och vägleda föräldrar och andra vuxna på deras spännande väg mot förändring. Att få hjälpa människor att utvecklas och stärka sina viktigaste relationer är ett genuint privilegium, och en av våra största drivkrafter inom Familjeakademin. Vi är övertygade om att du kommer att känna likadant.

 

Kärnan i alla Familjeakademins kurser och utbildningar utgörs av ömsesidig respekt, samarbete, tillit och självkänsla hos både vuxna och barn. Ett förhållningssätt som, i stöd av barnkonventionen, stimulerar barn att vilja samarbeta, snarare än att “lyda order”. Tror du också på dessa kärnvärden och vill hjälpa andra att implementera dem? Då är Gruppledarutbildningen något för dig!

​Kurser för gruppledare

pexels-cowomen-2041390_edited.jpg

Grundutbildning Gruppledare är en upplevelsebaserad processutbildning där du arbetar med utgångspunkt från dig själv.

 

Grundutbildningen är själva stommen där vi går igenom kärnkomponenterna för alla kurserna.

 

Efter genomgången utbildning har du behörighet att leda kursen Aktivt föräldraskap® – förskolebarn och skolbarn.

>> Gå till Grundutbildningen

iStock-641755390_edited_edited.jpg

Efter grundutbildning Gruppledare har du möjlighet att välja att komplettera med ytterligare valfri utbildning för att kunna leda fler grupper.

Du kan välja mellan följande tre kompletteringsutbildningar:

Aktivt Föräldraskap
® Småbarn
Aktivt Föräldraskap
® Tonår

Aktivt Ledarskap® i Skola och Förskola

>> Gå till komplettering

Så säger våra kursdeltagare
om Gruppledarutbildningen

bild1GL9.JPG
Jag är del av en upptäcktsresa

"Det bästa med att vara Gruppledare är att få vara en del av föräldrars upptäcktsresa i föräldraskapets berg och dalbana. Att få dela lyckan som föräldrar upplever när de ser att de gör något som gör relationen med sitt barn ännu starkare"

Viktoria Fransson, Gruppledare.

För mer information eller för att boka denna utbildning,
kontakta oss via intresseanmälan nedan!

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page