Komplettering Tonår som webbkurs

Webbkursen passar för dig som av olika anledningar inte har möjlighet att träffas fysiskt i en grupp på våra datum. Du går istället kursen på egen plats i din egen takt.

Programmet har samma kärnkomponenter som Aktivt Föräldraskap Förskole-/skolbarn. Genom webbkursen får du en god inblick i vad som skiljer programmen åt, vilka aktiviteter och uppgifter som ingår och vad som är specifikt för just denna målgrupp.

Upplägg kompletteringsutbildning Tonår som webbkurs

  • uppstartssamtal med utbildningsledare på telefon

  • kursbok, arbetsbok och lärarhandledning för Tonår (postas till dig)

  • material med filmade genomgångar på lösenordsskyddad kurssida

  • skriftlig slutuppgift och genomgång med utbildningsledaren på telefon

För vem

Webbkursen passar dig som gått Grundutbildning Gruppledare och som vill komplettera med ytterligare en kurs som ger dig behörighet att leda egna föräldragrupper i Aktivt Föräldraskap Tonår. Webbkursen är för dig som av olika anledningar inte har möjlighet att träffas fysiskt i en grupp på våra datum. 

Pris

​4 400 kr exkl moms
inkl Startpaketet med Ledarhandledning, kursbok och arbetsbok (som postas hem till dig).

Villkor

När du har anmält dig kontaktar utbildningsledare Sanna Håkansson dig med all information och praktiska detaljer kring utbildningen som du behöver för att komma igång.

Från ditt uppstartssamtal har du 2 månader på dig att avsluta utbildningen. Efter avslutad utbildning och godkänd slutuppgift får du behörighet att leda grupper i Aktivt Föräldraskap Tonår.

 

För mer information, eller för att boka denna utbildning,

kontakta oss via intresseanmälan nedan.

Tack! Meddelande skickat.