pexels-tatiana-syrikova-3933060.jpg

Läs kursen i din egen takt!

 

Onlinekurs i Aktivt Föräldraskap Skolbarn/Förskolebarn

Att vårda dina relationer har aldrig varit viktigare

Det är en oerhört speciell tid vi befinner oss i just nu. Många känslor och många nya situationer att anpassa oss till, på kort tid dessutom. En utmaning många av oss ställs inför är omställningen att plötsligt leva inpå varandra på ett sätt vi kanske inte är vana vid. Men detta kan också vara en möjlighet att verkligen vårda relationerna och bygga ännu starkare band till dem vi har i vår närhet.

 

Kursen Aktivt Föräldraskap har hjälpt tusentals svenska familjer att bygga starkare relationer och hitta mer kraft, glädje och samarbete i vardagen. Nu finns den också som onlinekurs för att du ska kunna utveckla ditt föräldraskap här och nu, i din egen takt.  Det är en kurs för dig som vill stärka relationen till ditt barn, få inspiration och konkreta verktyg till din unika familj och vardag.

Med kursen Aktivt Föräldraskap får du hjälp att minska konflikterna, förbättra kommunikationen,

öka glädjen, gemenskapen och samarbetet i hemmet från dag ett.

 

Är du nyfiken på att se vilken skillnad Aktivt Föräldraskap kan göra för dig och din familj?

En kurs på dina villkor


Onlinekursen passar dig som av olika anledningar inte kan eller vill gå kursen med fysiska träffar i grupp. I och med att kursen läses helt på distans genomför du kursen precis när och var du vill. Inga tider att passa, inga fysiska träffar att ta sig till.

Vill du ha stöd i processen kan du boka vägledande samtal eller gå kursen tillsammans med en vän för att kunna reflektera med varandra. Föredrar du att gå till fysiska gruppträffar kan du hitta en gruppledare nära dig här.

Så här säger tidigare kursdeltagare

om Aktivt Föräldraskap

"Jag känner att ”stubinen” har blivit längre och att jag tänker efter mer innan jag pratar. Den höga rösten kommer fram mycket mer sällan och jag känner att vi kan resonera fram en lösning på ett bra sätt."

"Jag har fått konkreta verktyg att ta till i situationer som uppkommer. Jag har blivit mer lugn och fått en mer harmonisk tillvaro hemma."

"Jag har insett att jag kan påverka mycket mer än det först kändes som. Nu upplever jag färre situationer där jag känner mig maktlös"

 

Onlinekursen kostnadsfritt?

Alla kommuner i Sverige har möjlighet att köpa in onlinekursen Aktivt Föräldraskap och erbjuda den kostnadsfritt för föräldrar i kommunen. Redan nu har kursen köpts in och erbjuds gratis för föräldrar i följande kommuner:

Landskrona

Mark

Kävlinge

Härryda kommun

Tranemo kommun

Bollebygds kommun

Tillhör du någon av dessa kommuner? Kontakta din kommun idag och anmäl ditt intresse till kursen!
 

foraldrastod@landskrona.se  

folkhalsan@mark.se

tove.orjansdotter@harryda.se

karin.eliasson@tranemo.se

af@bollebygd.se


Vill du att även din kommun ska erbjuda föräldrar denna kurs? Kontakta ansvarig för föräldrastöd i din  kommun.